سبد خرید

فیلم و نرم افزارهای آموزشی کشاورزی، دام و طیور و آبزی پروری

روش دانلود: ارزان و فوری

روش ارسال دی وی دی: قیمت محصولات + 130 هزار تومان هزینه تکثیر، بسته بندی و پست پیشتاز

جایگاه مناسب گاو شیری

جایگاه های باز برای گاو شیری

در مناطق گرمسیری سرمایه گذاران با هدف تولید شیر و گوشت، بسته به روش پرورش دام ( صنعتی یا سنتی ) با استفاده از حصارکشی ساده و فنس یا احداث فضای مسقف آبشخور، آبخور و انبارهای ساده اقدام به پرورش گاو شیری می نمایند. در مناطق گرمسیری سایبان های ساده برای استراحت گاو شیری ساخته و اطراف سایبان ها معمولاً باز می باشد و با نصب و استفاده از فن جت ها ،هواکش، کولرهای آبی و مه پاش ها، هوای محیط را در ساعات اوج گرمای تابستان برای دام ها خنک می نمایند و در کف بتنى اصطبل ها علوفه ی خشبی و پوشالی نرم و فاقد کیک و تازه ریخته می شود تا فضای استراحت بیشتری برای دام ها فراهم گردد.

 


94,000 تومان95,000 تومان
کاملترین مجموعه آموزش پرورش گاو شیری و گوساله شیری

جایگاه های نیمه باز برای گاو شیری

در مناطق معتدل احداث می شوند و دارای محوطه ای مسقف و یک طرفه یا دو طرف باز و دارای آبشخور و آبخور و انبار و... می باشند. این نوع جایگاه در اکثر مناطق کوهستانی و نیمه کوهستانی که دمای هوای محیط در زمستان ها بین صفر تا ۲۰ درجه سانتی گراد و در تابستان از ۱۸ تا ۳۸ درجه سانتی گراد نوسان دارد احداث می شود.

 جایگاه های بسته برای گاو شیری

در جایگاه های پرورش دام در مناطق سرد و بویژه برای دام های پر تولید امکاناتی از قبیل تهویه و تنظیم حرارت و رطوبت به منظور دسترسی آسان دام به هوای تازه و همچنین آب و خوراک کافی احداث می کنند که به صورت اتوماتیک قابل کنترل می باشند. در مناطق سرد برای پیشگیری از سرماخوردگی گوساله ها در زمستان جایگاه مناسب احداث می کنند.

 

مساحت جایگاه مناسب گاو شیری

متوسط مساحت زیربنای مفید مورد نیاز به ازای یک رأس گاو مولد (مادر) ، ۱۵/۶ متر مربع سرپوشیده و  ۱۹/۵ مترمربع فضای باز است، که براساس ترکیب گله و نیازهای جنبی ، به طور تقریب، به شرح زیر می باشد

گاو شیری, جایگاه مناسب گاو شیری, جایگاه باز, جایگاه نیمه باز, جایگاه بسته, دامداری, ساخت دامداری, نگهداری گاو شیری, نگهداری دام


74,000 تومان75,000 تومان
فیلم های آموزشی گاوداری، دامداری و دامپروری

نکات اساسی در احداث جایگاه نگهداری دام

1- زمین محل احداث دامداری باید بر اساس ضوابط نظام دامداری انتخاب شده و دارای امکاناتی نظیر آب برق و جاده مناسب باشد

2- جایگاه دام نباید نسبت به زمین های مجاور در سطح پائین تری قرار داشته باشد تا در اثر بارندگی جریان آب وارد جایگاه نگردد.

3- بهتر است جایگاه پرورش دام در جهتی ساخته شود که از جریان باد برای تهویه هوای داخل دامداری استفاده نماید و همچنین دامداری از تابش نور خورشید کافی برخوردار شود.

4- دامداری باید از مصالح موجود در منطقه ساخته شود .

۵ - کف ، دیوارهها و سقف دامداری باید قابل شستشو و ضد عفونی باشد و کف جایگاه محکم غیر قابل نفوذ و دارای شیب ملایم بوده و نباید خیلی صاف باشد که موجب لغزیدن دام گردد.

6- در زمان پرورش برای آسایش بیشتر دام در کف جایگاه از کاه و کلش استفاده شود.

7- بهاربند در قسمت جنوبی اصطبل احداث شود، عرض بهاربند ۱/۵ الی ۲ برابر عرض جایگاه می باشد کف بهاربند همانند کف اصطبل باید محکم و غیر قابل نفوذ و دارای شیب به طرف کانال فاضلاب باشد.

8-کانال فاضلاب در قسمت بهاربند نزدیک جایگاه ساخته می شود ، این کانال نباید زیاد گود باشد.

9- گوساله های تازه متولد شده باید در جایگاه مخصوص که معمولا بسته می باشد نگهداری شوند .